Fonecta Häiriötiedote:Osassa sähköpostiopalveluja suoritetaan huoltokatko keskiviikon 5.2. ja torstain 6.2. välisenä yönä!
Incident Report for Fonecta WEB
Resolved
This incident has been resolved.
Posted Feb 06, 2020 - 07:32 EET
Monitoring
Hyvä asiakkaamme,

sähköpostipalvelimen huoltotyöt on tehty onnistuneesti ja kaikki palvelut ovat jälleen käytössä normaalisti.

Ystävällisin terveisin
Fonecta Asiakaspalvelu


Hyvä asiakkaamme,


Teemme sähköpostipalveluihimme huoltotöitä keskiviikon 5.2. ja torstain 6.2. välisenä yönä. Huoltotyöt koskevat sähköpostitilejä, joiden kirjautumisosoite on posti.yrityskotisivut.fi.

Huoltotoimenpiteet aloitetaan keskiviikkona illalla klo 23.00 ja lopetetaan torstaiyön aikana viimeistään klo 4.00.

Huoltotöiden aikana sähköposteihin ei voi kirjautua eikä sähköpostien lähettäminen ja vastaanottaminen ole mahdollista. Jos sähköpostiinne lähetetään postia huoltotoimenpiteen aikana, tulevat sähköpostit perille huoltotoimenpiteiden jälkeen muutaman tunnin sisällä.

Jos käytössäsi on tietokoneella tai mobiililaitteessa jokin sähköpostiohjelmisto (esim. Outlook tai Apple Mail), suosittelemme käynnistämään ohjelmiston uudelleen, jotta sähköpostipalvelu toimii myös huoltotoimenpiteiden jälkeen.

Kirjautuessasi huoltotoimenpiteiden jälkeen Webmailiin suoraan selaimella näet uudenlaisen version sähköpostipalvelusta. Uuden version käyttöliittymä parantaa käyttökokemusta ja tukee myös mobiililaitteita.

Pahoittelemme huoltotöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Terveisin
Fonecta
Posted Feb 06, 2020 - 07:00 EET
This incident affected: Sähköposti.